pondělí 21. října 2024 v 17-20 hodin, K-LAB, sídlištní knihovna Rokytnice
Pojďme si na fermentace sáhnout, popovídat si o nich a třeba i něco ochutnat.
O významu fermentovaných potravin v každodenní stravě a představení knihy Zkvašeno – kuchařka na doma spoluautora Vládi Sojky.
Nebudou chybět příklady fermentovaných potravin s ochutnávkou.
Hudební doprovod Karpatrio.
V rámci akcí pořádaných Masarykovou veřejnou knihovnou Vsetín, příspěvkovou organizací, budou pořizovány obrazové a zvukové záznamy za účelem prezentace organizátora. Masarykova veřejná knihovna Vsetín, příspěvková organizace, nenese odpovědnost za záznamy pořízené a zveřejněné jinými subjekty.
21.10.2024 – 21.10.2024
17:00 - 20:00
K-LAB Rokytnice